Makelaar Javea

Bent u op zoek naar een makelaar Javea? Dan bent u bij Vossen Casas aan het juiste adres! Vossen Casas is opgericht door de broers Henk en Peter Vos en zien het als hun doel om uw droomhuis te vinden! Met hun kennis over de Spaanse huizenmarkt en ervaringen kunnen zij voor u uw droomhuis vinden op uw droomlocatie tegen de juiste prijs.

De werkwijze van Vossen Casas

U kunt bij ons terecht voor zowel de aankoop van een huis of de verkoop van een huis. In beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn. Samen met ons team van betrouwbare en deskundige specialisten werken wij tot uw dromen zijn gerealiseerd. Ons gespecialiseerde team bestaat uit een advocaat, notaris, taxateurs en financiële experts van banken, welke allemaal Nederlands spreken. Omdat de regelgeving in Spanje anders is dan in Nederland is ons team er voor u om u te begeleiden en ontzorgen. Wij helpen u graag zowel met de zoektocht als de aankoop van uw droomhuis.

Makelaar Javea - Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een huis in Javea? En wilt u gebruik maken van een makelaar Javea? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Graag helpen wij u met de zoektocht naar uw droomhuis. U kunt altijd een afspraak met ons inplannen om uw wensen te bespreken zodat wij voor u op zoek kunnen naar uw droomhuis. Ook wanneer u zelf op de website aan een huis heeft gevonden kunt u een afspraak inplannen om deze te bezichten. 

Cookievoorkeuren