Huis te koop Benissa

Benissa is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante, het is een van de oudste dorpjes aan de Costa Blanca. Het hele jaar door is er een lekker klimaat en alles ligt binnen handbereik. Hierbij kunt u denken aan het strand, de zee en de bergen. Wij van Vossen Casas helpen u graag op weg in Benissa. 

Huis te koop Benissa - Zowel verkopen als kopen

Zowel wanneer u een huis wilt kopen of wanneer u uw huis wilt verkopen helpen wij u graag. Henk en Peter Vos van Vossen Casas hebben veel ervaring en kennis over de huizenmarkt in de Costa Blanca. Wij vinden voor u het juiste huis op de juiste locatie tegen de juiste prijs of weten de juiste kopers voor uw huis te vinden. 

Huis te koop Benissa - Vossen Casas

Wanneer u een huis wilt kopen kunt u bij ons terecht voor zowel bestaande woningen en appartementen, bouwgrond en nieuwbouwhuizen of renovatiewoningen. Wij gaan enthousiast voor u op zoek naar een huis dat aan al uw wensen voldoet en gaan net zo lang door tot wij uw droomhuis hebben gevonden. Hiernaast willen wij u volledig ontzorgen tijdens de aankoop van een huis in Benissa. Zo hebben wij een team van specialisten klaarstaan die allen Nederlands spreken, hierbij kunt u denken aan een notaris, advocaat, financieel adviseur van een bank of een taxateur. Met ons team kunnen wij u zowel in de zoektocht als tijdens het aankoop proces begeleiden en ontzorgen.

Huis te koop Benissa - Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een huis in Benissa? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Graag helpen wij u met het vinden van een droomhuis! U kunt ons altijd bellen en mailen of gebruik maken van het contactformulier.

 

Cookievoorkeuren