Huis kopen Benissa

Wilt u een huis kopen Benissa? Dan bent u bij Vossen Casas aan het juiste adres! Henk en Peter Vos van Vossencasas hebben veel ervaring en kennis over de huizenmarkt in de Costa Blanca en helpen u graag! Zij vinden voor u het juiste huis, op de juiste locatie en tegen de juiste prijs! 

Huis kopen Benissa - Met Vossen Casas

Bij het kopen van een huis in het buitenland komt veel kijken, zo zijn er in Spanje weer andere regels dan in Nederland. Graag ontzorgen wij u hierin en begeleiden wij u tijdens dit proces. Wij hebben een betrouwbaar en deskundig team voor u klaar staan die ervoor zorgen dat u nooit voor verassingen komt te staan. Het team spreekt Nederlands en bestaat uit onder andere: een notaris, advocaat, financieel adviseur van een bank of een taxateur.

U kunt bij ons terecht voor zowel bestaande woningen en appartementen, bouwgrond en nieuwbouwhuizen en renovatiewoningen. We zien het als uitdaging om uw droomhuis te vinden en gaan net zo lang op zoek tot wij een huis vinden die aan al uw wensen voldoet.

Huis kopen Benissa - Contact

Wilt u een huis kopen in Benissa? Neem dan gerust alvast een kijkje op de website. Hier vindt u ons aanbod aan huizen in Benissa. Heeft u al een huis op het oog? Dan helpen wij u graag met de aanschaf hiervan. Ook wanneer u nog geen huis op het oog heeft helpen wij u graag met de zoektocht naar uw droomhuis. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. 

Cookievoorkeuren