(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-NK29S8K');
Group 88.jpg

Jávea

Prijs

€980.000

Woonoppervlakte 500m2

Aantal slaapkamers 8

Aantal badkamers 5

Omschrijving

Deze opmerkelijke woning is strategisch gelegen in het hart van het oude stadscentrum van Jávea en biedt een ideale investeringsmogelijkheid. Met vijf zelfstandige appartementen, perfect voor luxe vakantieverhuur, beschikt elke eenheid over twee slaapkamers, een complete badkamer, een goed uitgeruste keuken en een gezellige woonruimte.
Wat deze woning bijzonder maakt, is het betoverende dakterras met adembenemend panoramisch uitzicht op de zee. Vanaf hier kunnen bewoners en gasten genieten van prachtige zonsopkomsten en zonsondergangen tegen de achtergrond van de schoonheid van de Middellandse Zee. Deze veelzijdige ruimte kan worden omgetoverd tot een ontspannings- of loungegedeelte, waardoor het een uitnodigende plek is voor sociale bijeenkomsten en het genieten van het prachtige mediterrane klimaat.
Naast de appartementen biedt de begane grond van deze woning een flexibele commerciële ruimte, die een extra bron van inkomsten mogelijk maakt. Deze ruimte kan worden aangepast om verschillende zakelijke ondernemingen te huisvesten, wat het investeringspotentieel van de woning vergroot.
Deze woning vertegenwoordigt een lucratieve kans in het oude stadscentrum van Jávea, waar de vraag naar vakantieverhuur hoog is, dankzij de kustcharme en het uitzonderlijke klimaat. Met strategische renovaties en modernisering heeft deze woning het potentieel om een uitstekende keuze te worden voor vakantiegangers die een onvergetelijke ervaring aan de Costa Blanca zoeken.
Mis de kans niet om deze opmerkelijke woning in het hart van het oude stadscentrum van Jávea te verkennen, compleet met een veelzijdige commerciële ruimte op de begane grond, en grijp vandaag nog deze uitzonderlijke investeringsmogelijkheid.
Details
Kenmerken

Details

Prijs €980.000
Type object
Referentienummer VCO4253X
Plaatsnaam Jávea
Regio Alicante
Zone Pueblo

Kenmerken

Woonoppervlakte 500m2
Aantal slaapkamers 8
Aantal badkamers 5
Zwembad Nee
Garage Nee
Tuin Nee
Peter Vos
Makelaar
Reageer op dit object
Deel dit object via social media