Tarbena

Details

Prijs €950.000
Soort object Commercieel vastgoed
Referentienummer VC20008
Woonoppervlakte 301m²
Perceeloppervlakte 26000m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Zwembad Ja
Parkeren Op eigen terrein
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Een restaurant of villa op de mooiste plek van Spanje? Dan kunt u nu restaurant Can Sueño kopen!

Het restaurant annex woonhuis en gastenverblijf, in de omgeving van Tarbena is beschikbaar voor de volgende eigenaar.

Voor diegene die een bijzonder restaurant wilt exploiteren, waarbij de reeds gevestigde naam, “als beste van de regio Alicante “, een goede start garandeert, heeft nu zijn kans !

De huidige eigenaren hebben de afgelopen 14 jaar er een succesvol restaurant van gemaakt, door hun toewijding, het bijzondere kooktalent van Hennie en de schitterende locatie.

Zij verzorgden uitsluitend lunches van donderdag t/m zondag en zijn normaliter 2 maanden vooruit volgeboekt. De gasten komen uit de hele regio en door de gunstige ligging zijn zowel Moraira , Altea, Calpe, Javea als Denia via mooie vallei routes goed aan te rijden.

Het uitzicht is vanaf de terrassen en de mooie tuin van Can Sueño werkelijk adembenemend mooi. Het restaurant is instap-klaar en wordt aangeboden inclusief alle benodigdheden en vergunningen.

In de huidige opzet is er capaciteit voor 32 gasten. Er zijn buiten de reguliere lunches ook veel boekingen voor trouwerijen en familie bijeenkomsten.

Voorts is er een luxe suite boven het restaurant, met fantastisch uitzicht over de vallei en bergen, ideaal voor een romantisch verblijf. Daarnaast is er een ruïne op het landgoed, welke wellicht op korte termijn gerenoveerd kan worden en waar dan circa  8 hotelkamers in gerealiseerd kunnen worden. (e.e.a. onder voorbehoud vergunning verlening)

Dus als u een kok met ambities bent, of een ondernemer die graag iets bijzonders exploiteren wilt is dit een unieke gelegenheid . De eigenaren gaan ermee stoppen, want zij willen dichter bij hun Nederlandse familie verblijven.

Er is heel veel over het restaurant Can Sueño te vertellen en bij interesse gaan we hierover graag met u in gesprek. Mocht u geen restaurant willen exploiteren, maar op deze prachtige locatie willen wonen,  dan is deze villa met gastenverblijf ook een uitstekende keuze.

Voor meer informatie, neemt u dan vrijblijvend met ons contact op.

++++++++++

Really beautifull well known restaurant Can Sueño for sale in the mountains, near Tarbena, Costa Blanca North!

Please ask full details.

Tarbena €950.000

Alicante Top-object

Cookievoorkeuren