Moraira

Details

Prijs €800.000
Soort object Villa
Referentienummer 11377VCMI
Woonoppervlakte 250m²
Perceeloppervlakte 830m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

OmschrijvingZeer aantrekkelijke villa, dicht bij het centrum en de stranden van Moraira. De villa staat een beetje verheven op het perceel, waardoor een prachtig zeezicht vanaf het hoofdniveau en de terrassen. De villa heeft alles gelijkvloers, met uitzondering van de hieronder garages. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. De master slaapkamer heeft een dressing en een ensuite badkamer. De andere twee slaapkamers delen een badkamer. Er is een vestiaire, een goede maat woon/eetkamer een ruime volledig ingerichte keuken. Verder op dit niveau een overdekt terras, een groot zwembadterras en een prachtig free form zwembad met infinity rand en cascade.
Onder dit niveau, zijn er twee garages: een double en een single. U kunt hier gemakkelijk een vierde slaapkamer of studio appartement. Op dit niveau is er ook een grote bergruimte. De villa heeft een groot dakterras met zomerkeuken, chill gebied en uitzicht op zee.
De villa is voorzien van volledig afgewerkte Tuin, elektrische poort en ruime parkeergelegenheid. De afwerking en de kwaliteiten van deze villa zijn op een hoog niveau: geheel van airconditioning voorziene Technal aluminium deuren en venster met dubbele beglazing, horren en elektrische veiligheid rollen, Siemens keukenapparatuur, et cetera.
Deze stijl, locatie en uitzicht zal de villa snel verkopen, dus wacht niet te lang!

Moraira €800.000

ALICANTE