Javea

Details

Prijs €397.500
Soort object Villa
Referentienummer VC18014
Woonoppervlakte 125m²
Perceeloppervlakte 820m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren Op eigen terrein
Airconditioning Ja
Verwarming CV

 

Omschrijving

Deze gelijkvloerse villa is volledig voor u gerenoveerd!

De woning ligt in een rustige buitenwijk van Javea, vlakbij de golfbanen, het strand, restaurants en winkels. Er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers, een binnen- en buitenkeuken, CV en airco, zomer- en winterterrassen, parkeergelegenheid op eigen terrein en natuurlijk een zwembad (10x5mtr). De masterbedroom beschikt hierbij over een ensuite badkamer en eveneens over een schuifpui naar het zwembad toe. Buiten treft u tevens een fraaie keuken bij het zwembad en een ruime berging, waarin zich ook een werkplaats bevindt.

Het huis kenmerkt zich door een grote mate van privacy en doordat het zeer geschikt is voor alle seizoenen, waardoor permanente bewoning goed mogelijk is.

De woning is volledig gerenoveerd en voldoet aan de moderne wooneisen en wensen. Zo is het dak geïsoleerd en zijn de vloeren vernieuwd en voorzien van mooie grijze tegels. In de ruime woonkamer is een afsluitbare openhaard in een fraaie schouw en alle ramen en deuren zijn voorzien van dubbelglas.

Er is een nieuwe keuken geplaatst met alle denkbare apparatuur waaronder een vaatwasser op handhoogte en de eetgelegenheid is direct aansluitend. De badkamers zijn gebouwd naar de meest moderne wensen en door de gehele verbouwing is enkel gebruik gemaakt van topmaterialen. Tot slot is er ook een elektrische toegangspoort die u toegang geeft tot de privé-parking.

Spreekt deze volledig gemoderniseerde traditionele villa u aan? Dan kunnen wij u deze voor een scherpe prijs aanbieden! Neem voor meer informatie aub contact op via het formulier.

Javea €397.500

Alicante Top-object