Javea

Details

Prijs €3.200.000
Soort object Villa
Referentienummer VCM-205
Woonoppervlakte 390m²
Perceeloppervlakte 1700m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 6
Zwembad Ja
Parkeren Carport, op eigen terrein
Airconditioning Ja
Verwarming Vloerverwarming

 

Omschrijving

Dit elegante project, villa Ariadna, is gelegen in het gebied van Granadella in de badplaats Javea. Het prachtige stuk grond van 1700 m2 ligt aan het strand van Ambolo, dat beschouwd wordt als een van de meest prestigieuze gebieden van de Costa Blanca.

Deze moderne villa heeft een totaal woonoppervlak van 392 m2. Gericht op het zuiden, geniet u van de mooiste vergezichten en bij het betreden van het huis, biedt de hal al een prachtig uitzicht op zee. Op deze verdieping bevinden zich een parkeerplaats voor twee auto's, de trap en een lift waarmee we het huis kunnen betreden.

Op de eerste verdieping van het huis vind u in totaal 4 slaapkamers.  Alle kamers hebben een grote eigen badkamer, ingebouwde kasten en uitzicht op zee. Drie van de slaapkamers genieten ook van onafhankelijke toegang tot een eigen terras. Op de begane grond van het huis bevindt zich een luxe woonkamer van 150 m2 oppervlakte. Via deze woonkamer heeft u toegang tot het grote terras met daaraan gelegen een Infinity-zwembad van 14 x 6. Op deze verdieping bevindt zich ook de luxe designkeuken voorzien van de nieuwste apparatuur.

Op de onderste verdieping van de villa bevindt zich het recreatiegebied. Hier is er een privé-spa waar u kunt ontspannen, een verwarmd binnenzwembad en toegang tot een prachtig terras. Aan de andere kant, op deze verdieping kunt u ook genieten van een luxe bioscoop. De buitenruimtes hebben een uniek ontwerp met een verscheidenheid aan texturen, materialen en vegetatie die de schoonheid van de omgeving omlijsten.

De villa is ontworpen met hoge kwaliteitsnormen door gebruik te maken van de beste materialen en hoogwaardige Porcelanosa-afwerkingen. Het huis heeft ook een domoticasysteem met geïntegreerde bediening van de automatische zonwering, vloerverwarming en airconditioning. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en er is ook een systeem voor alarm en toegangscontrole voor de interieurbeveiliging.

Het voordeel van dit project is het bouwen van de villa van uw dromen en het creëren van een unieke omgeving die past bij uw behoeften in de mooie omgeving van Javea. Het ontwerp en de bouw van deze luxe villa worden volledig verzorgd door een gerenommeerd bedrijf in de bouw- en constructiesector aan de Costa Blanca.

Javea €3.200.000

Alicante Nieuwbouw