Jávea - Xàbia

Details

Prijs €1.585.000
Soort object Villa
Referentienummer 11436VCMI
Woonoppervlakte 365m²
Perceeloppervlakte 1500m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 5
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

De gedachte achter het ontwerp van deze droom villa bestaat uit een combinatie van binnen en buiten leven genietend van de verschillende panorama´s overdag en ´'s nachts. 364 m2 zijn er gebruikt om 4 slaapkamers met eigen badkamer, een lichte salon en eetkamer gecombineerd met een moderne complete keuken naar Italiaans ontwerp, een fantastische gymzaal en Spa ruimte te maken.

Adembenemende uitzichten naar Javea, de Montgo en de Middellandse zee zijn van alle zijden te bewonderen.
De begane grond bestaat uit de woonkamer, keuken, slaapkamer met badkamer en suite, zowel als het verwarmde zwembad, diverse terrassen en de toegang tot de eenvoudig te onderhouden tuin, waar de ingerichte buiten keuken, barbecue en aantrekkelijke buiten plaatsen ook toe behoren.

De inwendige trap naar de bovenste etage voert ons naar de drie slaapkamers met ieder hun eigen badkamer en terras met allemaal een fantastisch uitzicht.
Beneden vindt u een fitnessruimte en een eigen spa met een verwarmde jacuzzi, infrarood sauna, tropische regen douche, toilet, een ontspannende lounge met sfeerverlichting en een aparte toegang tot het buitenzwembad en de verzorgde tuinen.

De nieuwste technologie wat betreft Domotica, warmte en koude klimaat beheersing, vloerverwarming, dubbele beglazing, elektrische luiken, en alarm installatie behoren tot de standaard uitrusting.

Al met al een fantastisch waar te maken droom.

Jávea - Xàbia €1.585.000

ALICANTE