Dénia

Details

Prijs €690.000
Soort object Villa
Referentienummer VPH01719
Woonoppervlakte 415m²
Perceeloppervlakte 1076m²
Aantal slaapkamers 7
Aantal badkamers 4
Zwembad
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Deze villa, van 415 m² gebouwd op twee verdiepingen, op een perceel van 1076 m² met uitzicht op zee en bergen, ligt in een zeer rustige omgeving van Dénia, Florida. De kamers zijn van grote afmetingen, waardoor deze accommodatie een doordikte en zeer comfortabele ruimte is. De constructie is mediterrane stijl, met houten balken, moddertegels, tegels en stenen zuilen. Het huis heeft zeven slaapkamers, vier badkamers, een toilet, twee woonkamers, een kelder, een wasruimte en een machinekamer. De indeling van het interieur is als volgt:

Begane grond: hal; distributeur; woonkamer; vier slaapkamers, waarvan twee met kleedkamer; twee badkamers, één en een suite; gang; wijnmakerij; wasruimte en machinekamer.

Eerste verdieping: hal; keuken; woonkamer; drie slaapkamers, waarvan één met badkamer en kleedkamer; een toilet en een gang.

Een overdekt terras van 21,73 m², een veranda van 3,60 m², een zwembad van 34 m² en een barbecue van 17 m² maken deel uit van de buitenkant. Daarnaast is er een waterput voor irrigatie en een 5,5 kW zonnepanelensysteem met accumulator. .

De villa is in perfecte staat, klaar om toekomstige eigenaren tegemoet te komen.

Wij zijn een familiebedrijf met twintig jaar ervaring in de vastgoedmarkt. Wij bieden diensten van architectuur, bouw, onroerend goed, evenals juridische en fiscale diensten, allemaal met onze eigen apparatuur. We bestrijken verschillende gebieden aan de NoordCosta Blanca: Dénia, Jávea, Moraira, Benissa, Calpe, Altea en Benidorm. Wij begeleiden u tijdens het verkoopproces en staan u bij met alle benodigde diensten.

Dénia €690.000

Alicante

Cookievoorkeuren