Benitachell

Details

Prijs €390.000
Soort object Villa
Referentienummer 11413VCMI
Woonoppervlakte 131m²
Perceeloppervlakte 780m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving


Zoekt U een villa waar U zonder enig probleem kunt verblijven en werkelijk alles in kannen en kruiken is? Dit is Uw thuis.
Een ruime, rustige en verzorgde urbanisatie in Benitachell zorgt voor een warme ontvangst, dichtbij Moraira en de Zee. Een brede Carport is de ingang naar een verzorgde kleurrijke tuin, waarbij de terrassen met mooie vergezichten over het zwembad de ideale plaats zijn om te verblijven. Veel natuursteen is verwerkt en straalt kwaliteit uit.
De grote verrassing is het interieur van de villa recentelijk gerenoveerd en is met fraaie meubelen gedecoreerd. De verzorgde masterbedroom onderscheidt zich met en suite badkamer zich door de ligging op de eerste verdieping met een ruim terras van de andere 2 slaapkamers, met beide en suite badkamers. De indeling garandeert privacy voor alle gasten en er is overal air conditioning en centrale verwarming geplaatst om een aangenaam verblijf te garanderen.
De salon aansluitend aan de open keuken en ruime open trap zorgt voor veel lichtval en geeft het geheel een rustige uitstraling. De afsluitbare haard zorgt voor donkere avonden.
Belangrijk detail is dat het zwembad met een ligging aan de westzijde verwarmd kan worden.
Mocht U nog twijfelen, dit is een unieke kans.
Wij van Moraira invest willen U graag verder helpen bij de aankoop van deze villa.

Benitachell €390.000

ALICANTE