Benitachell

Details

Prijs €1.775.000
Soort object Villa
Referentienummer 11636VCMI
Woonoppervlakte 542m²
Perceeloppervlakte 823m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 4
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving


Deze sensationele villa in moderne stijl, met een onovertrefbaar uitzicht op zee. Villa Bevindt zich in de urbanisatie Cumbre del Sol.
Het betreft een omsloten zone die alleen toegankelijk is voor de eigenaren, met een hoogwaardige infrastructuur.
Deze woning telt drie verdiepingen, drie slaapkamers met bijbehorende badkamer en toegang tot een terras, grote keuken met een kookeiland, eetkamer, gastentoilet, vrije ruimte op de benedenverdieping, technische ruimte, garage voor twee voertuigen en riante terrassen.
Het interieur van het huis onderscheidt zich door het design in moderne stijl, waar veel aandacht aan de details besteed is. De toegang bevindt zich op de bovenverdieping via een royale hall. Op deze verdieping bevinden zich bovendien twee slaapkamers, beide met eigen badkamer, ruime kasten en een privéterras, een garage voor twee voertuigen en een moderne trap via welke men de begane grond bereikt.
De begane grond van deze villa is werkelijk fascinerend: een schitterend exterieur, een groot terras, zwembad infinity design, plaats om te zonnen en een eetkamer die zich in de open lucht lijkt te bevinden, zodat u op elk moment genieten kunt van een prachtig zeezicht.
De grote glazen deuren van de zitkamer komen uit op het terras. Zo wordt er een grote, gezellige ruimte gecreëerd, volop licht, die verbonden is met de eetkamer en met de grote keuken, uitgerust met de nieuwste huishoudelijke apparaten.
De begane grond wordt nog aangevuld met een gastentoilet en de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en inloopkast.
Contact u ons vandaag nog voor meer informatie!

Benitachell €1.775.000

ALICANTE

Cookievoorkeuren