Benitachell

Details

Prijs €808.000
Soort object Villa
Referentienummer 11261VCMI
Woonoppervlakte 353m²
Perceeloppervlakte 943m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Zwembad Ja
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Een design villa met veel daglicht, bestaande uit één verdieping en kelder, gelegen in een rustige villawijk met prachtig uitzicht op zee, in Cumbre del Sol in Benitachell.
De indeling van de villa is zodanig, dat de zonuren gedurende het hele jaar maximaal benut worden, zodat er altijd volop daglicht aanwezig is. Via een veranda krijgt men toegang tot de woning. Deze is rechtstreeks verbonden met de parkeerplaats.
De villa beschikt over drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer, is met een groot raam dat uitzicht biedt op de zee, het heeft een en suite badkamer en geeft toegang tot een groot terras. De andere tweepersoonskamers delen een badkamer.
Zowel de zit- eetkamer als de keuken komen middels grote ramen uit op een spectaculair zomerterras, zodat interieur en exterieur met elkaar verenigd worden en men op elk moment in elk jaargetijde van het schitterende landschap kan genieten. Het terras en de mediterrane tuin zijn aangelegd rondom een design infinity zwembad, waarvan het water niet van het blauw van de zee te onderscheiden is.
De kelder beschikt over een eigen toilet en een berghok, terwijl de grote ruimte ingericht kan worden naargelang de levensstijl van de eigenaars: een recreatieruimte, fitnessruimte, een extra slaapkamer, een bodega …

Benitachell €808.000

ALICANTE