Benissa

Details

Prijs €780.000
Soort object Villa
Referentienummer 11273VCMI
Woonoppervlakte 205m²
Perceeloppervlakte 802m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Zwembad
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

De villa zal worden gebouwd op 2 niveaus en vanaf de bovenste verdieping is er een prachtig uitzicht over de zee en de Ifach-rots.
De langste grens van het perceel bestaat uit de voorkant van een rustige straat, die heeft de dubbele voordelen van meer op straat parkeren en meer frontaal oppervlak om te genieten van het uitzicht. De weg zelf is uitermate stil, diensten die gebruik maken zijn alleen de paar buren die in de directe omgeving wonen.
Gelegen slechts 600 meter strand Cala Fustera, en slechts enkele minuten van het dichtstbijzijnde commerciële centra, gastronomisch aanbod, winkels en uitgaansgelegenheden.
De begane grond bestaat uit een woon-, eet- en buitenterras. Het gebied van woon en eetkamer zijn open plan met een aparte keuken, bijkeuken en gastentoilet. Zowel de keuken en de woonkamer hebt directe toegang tot het zwembad, tuin en outdoor entertainment gebied. Er is buiten de villa parkeergelegenheid voor 2 auto’s in de straat. De bovenverdieping is gewijd aan het slaapgedeelte en bestaat uit een hoofdslaapkamer met inloopkast en badkamer. Er zijn twee extra slaapkamers, beide met ensuite badkamers. Deze hebben het voordeel van het uitzicht op zee en een groot balkon.

Benissa €780.000

ALICANTE