Benidoleig

Details

Prijs €145.000
Soort object Plot
Referentienummer VC18019
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte 10150m²
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Zwembad Nee
Parkeren
Airconditioning
Verwarming

 

Omschrijving

Prachtig vrij gelegen perceel tussen de sinaasappelvelden aan de Costa Blanca, ter hoogte van Denia, vlakbij het dorpje Benidoleig en slechts 10 km van de kust. 

Het gaat om een vrij gelegen stuk grond, rechthoekig en vlak van ruim 10.150 m2. Het perceel beschikt over de aansluitingen van water en electra en er is ook landbouwwater aanwezig, wat heel geschikt is om voor de bewatering van de tuin te gebruiken. Aan de zijden van het terrein staan nog boomgaarden met oude olijfbomen, amandel- en mandarijnenbomen, het overige grondstuk is nog vrij in te richten, 

Er zijn vergunningen aanwezig voor de bouw van een villa met zwembad. Deze villa is door een architect ontworpen en de fundering is reeds gelegd, waardoor u snel over kunt gaan tot ontwikkeling en nog de mogelijkheid heeft wijzigingen in het ontwerp aan te brengen. 

De aanwezige bouwvergunning is gebaseerd op de compleet uitgewerkte tekeningen voor de bouw van een villa van 200 m2. Hierin bevindt zich een grote leefruimte met open keuken en aangrenzend een overdekt terras. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. Eén van de slaapkamers is op de 1e verdieping gesitueerd en heeft een ruim dakterras. Hiervandaan heeft men een prachtig uitzicht over de vallei richting zee en bergen. Ook zijn er plannen aanwezig voor de bouw van een zwembad.

Schroom niet om meer informatie op te vragen over dit unieke project.

Benidoleig €145.000

Alicante