Nederlandse makelaar Denia

Op zoek naar een Nederlandse makelaar Denia? Peter en Henk Vos van Vossen Casas helpen u graag met het vinden of verkopen van een huis in Denia. Zij hebben veel ervaring en kennis over de huizenmarkt in Spanje en staan graag voor u klaar!

Nederlandse makelaar Denia - Vossen Casas

Vossen Casas kan u helpen met zowel de koop als verkoop van een huis. Op de website kunt u alvast het aanbod vinden aan verschillende bestaande woningen/appartementen, grond, nieuwbouw en renovatieprojecten in Denia. Wanneer u uw droomhuis hier niet tussen ziet staan gaan wij samen met u op zoek naar een huis die aan uw wensen voldoet. We zien het als een uitdaging om voor u het juiste huis, op de juiste locatie en tegen de juiste prijs te vinden. 

Omdat in Spanje andere regels gelden dan in Nederland geven wij u graag begeleiding tijdens dit proces, zo kunnen wij u volledig ontzorgen. Dit doen wij door middel van ons experts, die ook Nederlands spreken. U kunt hierbij denken aan: een notaris, advocaat, financieel adviseur van een bank of een taxateur. Wij werken transparant waardoor u nooit voor verassingen komt te staan. 

Nederlandse makelaar Denia - Contact

Bent u op zoek naar een Nederlandse makelaar in Denia en bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. U kunt ons bellen, mailen of contact opnemen via het contact formulier. Graag voorzien wij u van meer informatie.

Cookievoorkeuren