Javea

Details

Prijs €1.295.000
Soort object Villa
Referentienummer VC17016
Woonoppervlakte 408m²
Perceeloppervlakte 2327m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 4
Zwembad Ja
Parkeren Carport, op eigen terrein
Airconditioning Ja
Verwarming Vloerverwarming

 

Omschrijving

Voor iemand die een traditionele villa wenst, maar van binnen modern en van alle comfort voorzien wil zijn, is dit een unieke kans!

De villa is volledig gerestaureerd, met de mooiste materialen en sinds enkele maanden gereed voor bewoning. De villa ligt in een mooie goed onderhouden urbanisatie, aan de rand van Javea en vlakbij 2 golfbanen. Het heeft een prachtig uitzicht over de vallei en biedt u 100 % privacy. De villa is voorzien van nieuwe pvc kozijnen met dubbel isolerende beglazing en alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Ook de naja, waar het goed toeven is, is voorzien van isolatieglas welke in de winter gesloten kan worden In de zeer ruime keuken vindt u o.a. een echte Falcon 110  Elan 6 pits fornuis met wokbrander, een Quoocker, inbouw Miele koffie apparaat met warmhoudlade, oven , magnetron van Siemens en een super-silent Miele vaatwasser. Door de hele villa vindt u prachtige vloertegels en sanitair tegels. Ook de badkamers zijn zeer smaakvol en ruim van opzet.  

Een unieke kans voor iemand die geen genoegen neemt met concessies en in zijn woning het jaar rond wil genieten van sfeer, zon, rust en uitzicht!

Javea €1.295.000

Alicante Top-object