Javea

Details

Prijs €780.000
Soort object Villa
Referentienummer VC18001
Woonoppervlakte 515m²
Perceeloppervlakte 1422m²
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 5
Zwembad Ja
Parkeren Garage, op eigen terrein
Airconditioning Nee
Verwarming

 

Omschrijving

Deze smaakvolle villa ligt in één van de mooiste urbanisaties van Javea!

Alle grondstukken zijn ruim en er staan overwegend mooie grote villa's . Zo ook deze villa , met veel privacy en mooi uitzicht over de vallei en enkele dorpen. Er zijn bijzondere bouwmaterialen gebruikt, zoals o.a. Irokko kozijnen en balustrades. Alles in traditionele stijl met als resultaat een knusse en ruimtelijke omgeving.

De woning heeft drie woonlagen. De begane grond heeft 2 woonkamers,  grote moderne keuken met aansluitend eetgedeelte, 2 grote slaapkamers en 2 badkamers ( waarvan 1 ensuite). Voorts een mooie hal en  een kantoor . Op de verdieping een masterbedroom met en suite de badkamer en een eigen terras. Alles met een prachtig uitzicht!!

De benedenverdieping , welke van buitenaf en binnenuit toegankelijk is heeft ook een eigen keuken, woonkamer, 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Aangrenzend een  mooie groene tuin en het grote 10 x 5 zwembad. In deze villa is het uitstekend wonen, zowel met grote als kleine gezelschappen. Ook uitermate geschikt voor verhuur, ivm de vele slaap- en badkamers.

Een bezichtiging is zeer de moeite waard!

Javea €780.000

Alicante Top-object